20 feb. 2013

Mandale Energia Christica (EM)


Mandalele au fost create prin colaj iar ca fundal am folosit imaginea Soarelui
Semnificatia numarului 33 de pe crucea cu brate egale este data de Tobias in comunicarea din 12.02.2000. 33 = 12-12 = (1+2) (1+2)
Numarul 33 reprezinta energia Christica a puritatii, puterii si iubirii a Noului Pamant.

Avand ca fundal Soarele se pot folosi in timpul meditatiei pentru ca

'Prima manifestare în dimensiunea fizică este lumina. Acea lumină emanată de Soare și percepută de ochiul nostru. Frecvența acestei lumini este foarte apropiată de ceea noi numim lumină spirituală.
În multe culturi Soarele reprezenta această cunoaștere. Soarele este exemplul cel mai bun pentru asta. Este nucleu sistemului nostru solar. Dătătorul de viață și de lumină. A fost perceput ca o forță asemănătoare lui Dumnezeu. Astăzi, acest lucru îi duce în eroare pe intelectuali care cred că e formă de venerare a Soarelui. Există o diferență esențială între ceea ce credem că se petrece și ce se petrecea cu adevărat. Nu venerau Soarele ci îl iubeau și înțelegeau. Era tatăl lor cosmic așa cum am mai discutat înainte.
În clip apare sintagma: ”Cum e sus, așa e și jos”
Soarele este cea mai apropiată reprezentare pe care o avem, în această dimensiune, pentru înțelegerea Energiei Sursă.
Sursa Energiei pe care noi o numim deseori Dumnezeu este energie potențială unificată. Fiind energie potențială unificată înseamnă că Sursa a trebuit să găsească o formă de exprimare care să îi permită să înțeleagă separarea și proprietățile finitului.'
(Drunvalo Melchizedek)